Anlık Bildirim

Apple web sitesinden de kaldırdı: AirPower nerede?

Apple dünkü etkinlikte, geçen yıl iPhone X ile birlikte lanse edilen AirPower isimli kablosuz şarj cihazının çıkış tarihini yine açıklamadı. Şirket aksesuarla ilgili bilgileri web sitesinden kaldırdı.
Hatırlayacağınız üzere Apple geçen yılki iPhone X etkinliğinde AirPower isimli bir kablosuz şarj cihazı duyurmuştu. AirPower, aynı anda birden fazla aygıtı kablosuz olarak şarj edebilecek bir cihaz olarak lanse edildi. Yani kullanıcıların iPhone, Apple Watch ve AirPods şarj kutusunu aynı anda kablosuz olarak şarj etmesine olanak sağlayacaktı.
Ancak üzerinden tam bir yıl geçmesine rağmen şirket aksesuarı bir türlü piyasaya süremedi. Apple'ın dün gerçekleştirdiği iPhone tanıtım etkinliğinde AirPower'ın çıkış tarihi açıklığa kavuşturması bekleniyordu ancak garip bir şekilde bu konuya hiç değinilmedi. Şimdi ise şirketin web sitesinden AirPower ile ilgili tüm bölümleri kaldırdığı görülüyor.

Aşırı ısınma sorunu var

Bu pek iyiye işaret değil zira ürünün iptal edilmiş olabileceğini düşündürüyor. Daha önce şirkete yakın kaynaklar AirPower'ın iç devrelerinde aşırı ısınma gibi bazı teknik sorunlarla karşı karşıya olduğunu söylemişti.
Dünkü etkinlikte kablosuz şarj cihazından bahsedilmemesi ve daha sonra Apple’ın web sitesinden kaldırılması henüz tam olarak hazır olmadığını gösteriyor. Aksesuarın ne zaman satışa sunulacağı ise büyük bir muamma.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim