Anlık Bildirim

Apple'ın 5 milyar dolarlık kampüsünün 4K videosu yayınlandı

Teknoloji devi Apple'ın Nisan ayında açılması planlanan uzay gemisi şeklindeki yeni şirket merkezi Apple Park'ın son halini gösteren yeni 4K video ve fotoğraflar yayınlandı.
Apple'ın 2017'deki en büyük lansmanı yeni bir iPhone veya iPad olmayacak. Şirket Kaliforniya'nın Cupertino kentinde uzay gemisine benzeyen ve 5 milyar dolara mal olan yeni kampüsünü tanıtacak. Proje, Steve Jobs'un da içinde yer aldığı son işlerden biriydi.
Apple geride bıraktığımız Şubat ayında kampüsün "Apple Park" olarak adlandırılacağını ve Nisan ayında çalışanlara açılacağını söyledi. Ayrıca tesiste bir Apple Store ve çalışanlar haricindeki ziyaretçiler için bir merkez olacak. Ancak halka açılış tarihi henüz duyurulmadı.
Şirket 7 Mart Cuma günü Cupertino Kent Konseyine ana bina, park yapısı, tiyatro ve fitness merkezi inşaatının devam ettiğine dair bir ilerleme raporu sundu. Ana binaya taşınma süreci Nisan ayında başlayacak ve 2017 yılının sonuna kadar aşamalı olarak devam edecek. Faz 2 ve yardımcı yapı ise 2018 yılına kadar tamamlanacak.
Apple'ın "uzay gemisi" görünümlü şirket merkezine son olarak yıllardır "Apple Park" videoları yapan bir drone pilotu ve fotoğrafçısı olan Matthew Roberts'in kadrajından bakıyoruz. Aşağıdaki galeri ve 4K video aracılığıyla teknoloji devi Apple'ın yeni karargahının son halini görebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5184 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
drone, kampüs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim