Anlık Bildirim

Apple'ın "Eski iPhone'u getir, yenisini götür" sistemi, Avrupa'ya geliyor

Apple'ın 'Eski iPhone'u getir, yenisini götür' sistemi, Avrupa'ya geliyor Tam Boyutta Gör

Apple'ın yakın zamanda ABD'de hayata geçirdiği "eski iPhone'u getir, yenisini götür" takas sistemi; ABD'den sonra şimdi de Avrupa'daki Apple Store'larda hayata geçecek.

Tim Cook'un Apple Store'lardaki düşük iPhone satışlarını yükseltmek için müşterileri kendilerine çekme hamlelerinden biri olan takas sistemi sayesinde kullanıcılar, ellerinde bulunan iPhone'ları Apple Store'lara getirip, değeri karşılığında bir hediye çeki alıp bu hediye çekini yeni iPhone alırken kullanabiliyorlar. Brightstar-Apple işbirliğiyle ortaya çıkan takas sisteminde, iPhone'ların değeri, Apple Store çalışanlarının ellerinde bulunan EasyPay cihazlarına entegre edilen uygulama sayesinde kısa sürede belirlenebiliyor.

Bu takas sistemini ilk defa dile getiren 9to5Mac'in güvenilir kaynaklarından edindiği son bilgilere göre Apple, takas sistemini ABD'den sonra ilk olarak İngiltere'de hayata geçirecek. Yakın zamanda İngiltere'deki birçok Apple Store'daki çalışanlara takas sistemiyle ilgili eğitim vereceği öğrenilen Apple, İngiltere'den sonra sistemi Avrupa geneline yayacak.

Bilindiği gibi Apple'ın Avrupa genelinde 37'si İngiltere'de, 16'sı Fransa'da, 14'ü İtalya'da 12'si Almanya'da, 10'u İspanya'da 3'ü İsviçre'da 2'si İsveç'de ve 1'i Hollanda'da olmak üzere 95 mağazası bulunuyor. Apple'ın Avrupa'daki mağazası bulunduğu ülke sayısı Ocak 2014'de açılacak olan Apple Store İstanbul ile 9'a yükselecek. Apple'ın bu takas sistemine ülkemizi dahil edip etmeyeceğini zaman gösterecek fakat Apple Store'ların sayılı ülkede bulunuyor olmasından ötürü ülkemizde de bu takas sisteminin Apple Store Istanbul'la birlikte hayata geçmesi kuvvetle muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4203 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim