Anlık Bildirim

Apple’ın akıllı saati için yeni iddialar ortaya atıldı

Giyilebilir teknolojiler konusunda beklentilerin yüksek olduğu isim olan Apple için şaşırtıcı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Apple birden fazla ürün ile karşımıza çıkabilir mi?
Giyilebilir teknolojiler konusunda beklentilerin yüksek olduğu isim olan Apple için şaşırtıcı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Apple birden fazla ürün ile karşımıza çıkabilir mi?
9 Eylül’de iPhone 6’yı tanıtacak olan Apple için bu lansman belki de tarihin en geniş çaplı etkinliklerinden biri olacak. İki farklı iPhone modelinin tanıtılacak olması bile zaten başlı başına bir olayken işin içine bir de giyilebilir teknolojiler odağında bir şeylerin dahil olması, etkinliği mobil dünya adına tam bir şölene çevirecek.

Apple’ın nasıl bir akıllı saat tanıtacağı merak konusu olmuşken son söylentiler, teknoloji devinin farklı piyasaya çıkış tarihleri olan birden fazla modeli tanıtacağı yönünde şekillenmeye başladı. Farklı bütçelere hitap edeceği konuşlan bu modellerin en pahalısı için 400 Dolar baraj olarak ifade ediliyor.

Elbette ki tüm bunlar şimdilik birer söylenti ancak farklı bütçelere uygun cihazların gelmesi, cihazların özel işlev odaklarında ve ekran boyutlarında tasarlanacağı şeklinde yorumlanabilir. Ayrıca LG’nin 199, Samsung’un 229 Dolar’lık akıllı saatleri, Apple’ı da bu fiyat aralığında da bir ürün hazırlamaya itecektir tahminen.

Her şeyin yanında kuşkusuz gerçek şu ki Android Wear’ın ardından Apple’ın da bu piyasaya girmesi, 2015 yılının, giyilebilir teknolojiler odağında rekabet çıtasının yükseldiği yıl olmasını zorunlu kılacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim