Anlık Bildirim

Apple'ın patent başvurusu yeni bir paketleme yöntemini işaret ediyor


Sattığı ürünlerde genelde beyaz ve sade kutulama yöntemini seçen Apple, paketleme standardını geliştirmek amacıyla yeni bir patent başvurusunda bulundu.

Geçtiğimiz Aralık ayında yapılan başvuruda "aktif elektronik medya cihazı paketleme" hakkında detaylar anlatılıyor. Bu yöntemde bir veya birden fazla elektronik etiket, paket içine veya üzerine entegre ediliyor.

Yeni yöntemle Apple'ın NFC veya RFID gibi kablosuz iletişim teknolojilerinden yararlanarak cihazın daha fazla reklamını yapacağı düşünülüyor. Böylece bu teknolojilerin okuyucu modülünü taşıyan cihazlarla tüketiciler, modeller hakkında daha fazla bilgi veya indirim bilgisine ulaşabilecek.

Başvuruda belirtilen diğer bir husus da hareketleri algılayabilen sensörlerin de kullanılabileceği. Bu sayede modelin önüne bir müşteri geldiğinde veya modelin önünden geçtiğinde içerisindeki demo otomatik olarak görüntülenmeye başlıyor.

Diğer başvurularda olduğu gibi bu başvurunun da kesin olarak gerçek hayata entegre edilebileceğini söylemek mümkün değil. Ancak paketleme standartlarına yeni bir çehre kazandıracağından şüphe yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6254 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim