Anlık Bildirim

Bazı iPhone X kullanıcıları gelen aramaları yanıtlamada sorun yaşıyor

Bazı iPhone X kullanıcıları, telefonlarına gelen çağrılara cevap vermekte güçlük yaşıyor. Aramalara cevap verilmesini sağlayan ekranın gecikmeli bir şekilde açıldığı belirtiliyor.
Apple destek topluluklarında yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi. Bazı kullanıcılar, iPhone X'un ekranında gelen aramalar esnasında yaklaşık olarak 10 saniyelik gecikmeler yaşandığını belirtiyor. Çağrı esnasında telefonun zili ve titreşimi düzgün bir şekilde çalışıyor ancak aramaya cevap verilmesini sağlayan ekranın gecikmeli bir şekilde yandığı söyleniyor. Bu da kullanıcıların çağrılara oldukça geç yanıt vermesine neden oluyor. 
Şimdilik küçük bir kullanıcı grubunun dile getirdiği bu sorunun neyden kaynaklandığı bilinmiyor. Şikayetlerin Aralık ayı itibariyle dile getirilmeye başlandığı ve geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iOS 11.2.5 güncellemesiyle de bu sorunun herhangi bir çözüme kavuşturulmadığı belirtiliyor. Benzer sorunu yaşayan birkaç kullanıcı, cihazlarını fabrika ayarlarına döndürdüğünde sorunun çözüldüğünü söylüyor.
Benzer şikayetler Reddit forumlarına da düşmüş durumda. Apple sorunla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı lakin şirketin sorundan etkilenen müşterilerden veriler topladığı ve sorunun kaynağını araştırdığı belirtiliyor. iPhone X'da yaşanan bu sorunun yazılımsal olduğu ve yayınlanacak bir yazılım güncellemesiyle giderileceği düşünülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6416 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple destek, iphone x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim