Anlık Bildirim

En ilginç iPhone dock'larından birisi eBay üzerinde satışta


En ilginç iPhone dock'larından birisi eBay üzerinde satışta

Farklı amaçlar için geliştirilen ve farklı tasarımlara sahip pek çok iPhone dock'u sık sık teknoloji gündeminin sayfaları arasında yer alıyor. Ancak heykeltraş Mark Robert Ricci tarafından tasarlanan Robot Girl bir hayli ilgi çekeceğe benziyor.

Robot Girl aksesuarı çantada taşımaya pek uygun değil ve en iyi kullanılacağı yer oturma odanız olarak görünüyor. 1 metre uzunluğa sahip Robot Girl isminden de anlaşılacağı üzere dişi bir robot ve sağ kısmında gizli bir iPhone dock ünitesi barındırıyor. 

Robot Girl içerisinde Bluetooth hoparlörler barındırıyor. Cihazınızdaki müzik kablosuz olarak hoparlörlere aktarılırken, robotun vücudundaki LED'ler de ritme göre renk değiştiriyor. Ayrıca robotun kafası da ses sensörü sayesinde ritme tepki verebiliyor. 

I, Robot filminden fırlamışa benzeyen Robot Girl paslanmaz çelik bir iskeletin üzerine oturtulmuş filber cam malzemeden oluşuyor. Ürün tamamen el yapımı.

Mark Robert Ricci robotunu 6500$ ile eBay üzerinden açık artırmaya sunmuş durumda. Henüz herhangi bir teklif verilmezken, ürünün kargo masrafları da karşı tarafa ait. 
 
En ilginç iPhone dock'larından birisi eBay üzerinde satışta
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1737 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim