Anlık Bildirim

Tim Cook şirket sırrı diyerek hissedarların Apple Park'ı gezmesine izin vermedi

Apple'ın patronu Tim Cook, Salı günü gerçekleştirilen yıllık toplantıda Apple Park'ın ana binasını gezmek isteyen hissedarlara şirket sırlarını gerekçe göstererek izin vermedi.
Apple'ın Salı günü gerçekleştirdiği yıllık toplantıya katılan şirket hissedarları, 5 milyar dolarlık Apple Park kampüsündeki Steve Jobs Theater salonuyla tanışsalar da "uzay gemisi" şeklindeki yeni şirket merkezinin içini gezme fırsatı bulamadılar.
Hatta bir hissedar dayanamayıp CEO Tim Cook'a "Ne zaman Apple Park'ı gezebiliriz" diye sordu ancak aldığı cevap hayli ilginçti: "Muhtemelen asla. Çünkü uzay gemisinin içinde sırlar var".
Cook, şirket merkezinin gezintiye açılmasıyla ilgili fikrini net şekilde ortaya koyarken, ana bina içinde bir sürü gizli bilgi bulunduğunu söyleyerek bunun uygun olmayacağını dile getirdi. Cook'un bu cevabı, Apple'ın baş tasarımcısı Jony Ive'ın yeni bina hakkındaki açıklamalarına benziyor.

Cook: Sana bir fotoğraf göndereceğim

Ive geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada "evimiz" olarak nitelendirdiği kampüsle ilgili "Apple Park'ı başkaları için yapmadık. Eleştirileri düşünüyorum da... çok tuhaf, zira sizin için yapılmadı" demişti. Sonuç olarak Apple çalışanı olmadan binanın içini gezmek mümkün olmayacak gibi görünüyor.
Apple'ın merkez binasında iş görüşmesine giden kişilere göre kampüsü gezmek yasak. Hatta çalışanlar tarafından paylaşılan ve binanın içini gösteren Instagram fotoğraflarının daha sonra silindiğini hatırlıyoruz. Son olarak Cook'un Apple Park'ı gezmek isteyen hissedara "Sana bir fotoğraf göndereceğim" şeklinde esprili bir yanıt verdiğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5143 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kampüs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim