Anlık Bildirim

Yeni iPhone hakkında herşey Donanım Haber'de!

Apple'ın gündemi uzun süredir meşgul eden 4 Ekimdeki etkinliğine saatler kala heyecanlı bekleyiş de bütün hızıyla devam ediyor. Apple sunumlarında görmeye alışık olduğumuz Steve Jobs başkanlık görevini bırakmasının ardından şirketin yeni CEO'su Tim Cook tarafından sunulması beklenen yeni teknolojiler ve tabiki yeni iPhone ile ilgili bilgiler gizliliğini korumaya devam etmekte.
Geçen seneki iPhone 4 lansmanından önce prototipin bir barda unutulması olayından ardından bu sene güvenliği maksimum düzeyde tutan Apple, etkinlik tarihine kadar yeni iPhone hakkındaki bilgileri saklamayı başarmış görünüyor.

Yapılacak etkinlikte yeni iPhone'a ek olarak iOS 5 ile beraber gelen bulut bilgi işlem, kablosuz senkronizasyon, bilgilendirme merkezi, gelişmiş twitter entegrasyonu ve daha bir çok önemli teknolojinin de tanıtılacağı etkinlikten bilgiler geldikçe, Donanımhaber olarak bu bilgileri canlı blogumuzdan saniye saniye sizlerle paylaşıyor olacağız. Şu an kapalı olan canlı yayın sistemiz 20:00'da devreye girmiş olacak. 

Saat 20:00 de görüşmek üzere!
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40359 kez okundu.
99 kişi, toplam 135 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim