Anlık Bildirim

"iOS 7.1, bir hafta içerisinde yayınlanabilir"

'iOS 7.1, bir hafta içerisinde yayınlanabilir'

iOS kullanıcılarının yayınlanmasını iple çektiği iOS 7.1 güncellemesi için geri sayım başladı.Apple'a yakın isimlerden John Gruber'ın son edindiği bilgilere göre güncelleme, önümüzdeki bir hafta içerisinde herhangi bir gün yayınlanabilir.

John Gruber, Apple'ın gelecek hafta Austin'deki SXSW festivalinin bir ayağını oluşturacak olan iTunes Festival ABD için hazırladığı uygulamanın hala yayınlanmamış olmasını iOS 7.1'e bağladı. Apple içerisindeki kaynaklarından edindiği bilgileri paylaşan teknoloji dünyasının önemli ismi, uygulamanın çalışabilmesi için iOS 7.1'e ihtiyaç duyduğunu; bundan dolayı da iOS 7.1'i bir hafta içerisinde herhangi bir gün yayınlayacağını söyledi.

Hatırlanacağı gibi Apple, her yıl son baharda İngiltere'de düzenlenen iTunes Festival'i ilk defa SXSW Festivali kapsamında ABD'de de yapacağını duyurmuştu. Ancak etkinliğe bir haftadan az kala iTunes Festival'in kendisiyle özdeşleşen ve konserlerin canlı yayınlandığı uygulamanın hala yayınlanmamış olması akıllarda soru işaretlerine neden olmuştu.

Özellikle performans iyileştirmeleri ve arayüzdeki yeniliklerle iOS kullanıcılarının merakla beklediği iOS 7.1'in test çalışmaları kasım ayı ortasından bu yana sürüyor. Apple, o tarihten bugüne kadar sistemin 5 farklı beta derlemesini geliştiricilerin kullanımına sunmakla birlikte; Golden Master derlemesini yayınlamış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7833 kez okundu.
42 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipod touch ve
3 etiket daha iPad iOS uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim