Anlık Bildirim

"iPhone 6 Plus'a olan ilgi rekor düzeyde, stok sıkıntısı yaşanıyor"

'iPhone 6 Plus'a olan ilgi rekor düzeyde, stok sıkıntısı yaşanıyor'

Apple'ın çok büyük bir yenilik ile sunamadığı eleştirileri alan iPhone 6 serisinin tüketici tarafında nasıl kabul edileceği büyük merak konusu almıştı. Cihazların ön siparişe açılması ile ilk bilgiler gelmeye başladı.

ABD'deki operatörler ve analiz uzmanları iPhone 6 modellerine olan ilginin önceki senelerden çok daha büyük olduğunu ve özellikle iPhone 6 Plus modelinin rekor ön sipariş aldığını belirtiyor. Zira iPhone 6 Plus modelinin sevkiyat süresi 6 haftaya kadar uzamış durumda. Ayrıca iPhone 6 da 10 güne kadar sevkiyat süresine sahip. Apple da ilk siparişlerin önceki yıllardan daha fazla miktarda olduğunu açıkladı. 

Bununla birlikte ekranın büyümesi nedeniyle tedarik zincirlerinde üretim sıkıntısının başgösterdiği ve bu bakımdan yıl sonuna kadar sınırlı satış yapılabileceği dile getiriliyor. Ancak Apple konu ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Yeni nesil iPhone modellerinde en büyük değişikliğine ekranlarda yaşandığı görülürken, yazılımsal veya donanımsal OIS, faz algılamalı odaklama, NFC, A8 yongaseti, daha güçlü batarya, iOS 8 işletim sistemi gibi yenilikler mevcuttu. Ülkemizde de iPhone 6 fiyatları havale ile 2255TL'den başlayan fiyatlara sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
904 kez okundu.
173 kişi, toplam 204 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iPhone 6 Plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim