Anlık Bildirim

iPhone 6 ülkemizde resmen satışa başladı, işte fiyat karşılaştırması

iPhone 6 ülkemizde resmen satışa başladı, işte fiyat karşılaştırması

Apple'ın iPhone 6 serisini resmen lanse etmesi ile birlikte 19 Eylül tarihinde ilk dalga ülkelerde satışa sunmuştu. Bugün itibariyle ülkemiz da dahil olmak üzere ikinci dalga ülkelerde satış başladı. 

Apple Store Zorlu önünde uzun kuyrukların oluştuğu ilk gün satışlarında operatörlerin de farklı teklifleri yer alıyor. Sizin için operatör ve Apple Store fiyatlarını biraraya getirdik. 

Kredi kartı tek çekim veya havale fiyatlarını göz önüne aldığımızda Avea'nın iPhone 6 16GB fiyatında 2249TL ile en ucuz modeli sunduğunu görüyoruz. Bunun haricinde Apple Store havale fiyatları en uygun olması ile dikkat çekiyor. Apple Store kredi kartı odaklı fiyatları ise operatör peşin fiyatlarından bir miktar daha yukarıda.

Operatörlerin taahhütlü satışlarına baktığımızda ise Turkcell tüm tarife fiyatını listelediği için ek ödemeler konusunda bir bilgimiz yok. Ancak iPhone 6 serisinde 12-24 aylık taahhütlerde 178TL2den 407TL'ye kadar ödemeler mevcut. 

36 aylık ödemelerde tarifeye göre en düşük ödeme 39TL ile iPhone 6 16GB modelinde Avea'da mevcut. Yine iPhone 6 64GB modelinde 51TL, iPhone 6 128GB modelinde 63TL ile en düşük aylık ödeme mevcut. 

Vodafone ise Phone 6 16GB modeli hariç diğer modellerde ön ödeme talep ediyor. Bu bakımdan aylık ödemeler bazı modellerde diğer operatörlere göre düşük görünüyor. Ancak ek ödeme yapılan tarifelerde değiştiği için örneğin iPhone 6 Plus 16GB ödemeleri iPhone 6 Plus 64GB ödemelerinden fazla görünüyor. iPhone 6 Plus modelinin yer yer stok sıkıntısı yaşadığını belirtelim.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3850 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iPhone 6 Plus ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim