Anlık Bildirim

iPhone 6 yeni bir titreşim sistemi ile gelebilir

iPhone 6 yeni bir titreşim sistemi ile gelebilir

Apple'ın yeni nesil iPhone modelleri için sonbaharda gerçekleştirmesi beklenen etkinliğe doğru yol alırken, yeni modellerin bilinmeyen özellikleri yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Bunlardan birisi titreşim motoru ile ilgili. 

Gelen bilgilere göre iPhone 6 modelinde farklı işlemler yaparken, en hafiften en serte kadar farklı seviyeler ayarlayabilen yeni bir titreşim motoru kullanılacak. Örneğin ayarlar menüsünde sekmeler arasında geçerken hafif titreşimler verilirken, Flappy Bird oyununda ise daha sert bir titreşim hissedilecek.

Yeni sistemle ayrıca ekranın bölümlerine bağlı olarak farklı titreşimli geri bildirimler de verilebilecek. Bu özelliğin geliştiricilere sunulmasıyla çok farklı örnekler de karşımıza çıkabilecek. Özellik doğru kullanıldığında uygulamalar daha iyi ve yoğun bir tecrübe sunabilecek. Apple için bu yeni özellik çok önemli ve rakiplerinden farklılaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyor. 

Yeni titreşim motorunun önceki nesle göre yaklaşık 3 kat daha fazla maliyet getireceği ancak bunun 1$ seviyesini geçmeyeceği belirtiliyor. Safir ekran gibi maliyetli materyaller düşünüldüğünde yeni titreşim motorunun nihai fiyata yansıması beklenmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1012 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim