Anlık Bildirim

iPhone 6S'in "Roze Altın" versiyonu ortaya çıktı

Altın kaplama Apple ürünlerine şirketin akıllı saati Watch ile birlikte alıştık diyebiliriz. Ancak ABD'li üreticinin daha önce direk kendisinin ürettiği altın kaplı iPhone modelini görmemiştik. Yeni ortaya çıkan sızıntılar ise şirketin lüks model satışlarından memnun kaldığını kanıtlar nitelikte.
Çin'de ortaya çıkan yeni model "Roze Altın" rengine sahip. Apple bu isimle altın kaplama bir Watch modeli hali hazırda satıyor (18 Ayar - Yaklaşık 17 bin dolar). Ancak ortaya çıkan görüntüler yalnızca rengi mi temsil ediyor, yoksa bu model üzerinde de altın kaplama olacak mı? henüz bilinmiyor. Şirket daha önce 5C modelinde plastik kasayla renkli modeller satmıştı ancak metal kasaya sahip iPhone modellerinin renk konusunda standartların dışına çıkmadığını biliyoruz. Bu durum akıllı telefonun altın kaplama olma ihtimalini arttırıyor.
iPhone 6S'in 'Roze Altın' versiyonu ortaya çıktı
 
Ancak görüntülere bakacak olursak kasada altın kaplama herhangi bir bölge yer almıyor gibi. Ses açma kapama tuşları ve arka kısımdaki marka logosu bu konuda özelleştirilebilir. Sizce üretici yeni iPhone modellerinin altın kaplamalı lüks versiyonlarını satışa sunacak mı? Ya da metal kasalı modelde farklı renkler görme şansımız nedir?
Yeni iPhone modellerinin 9 Eylülde tanıtılması bekleniyor. 
iPhone 6S'in 'Roze Altın' versiyonu ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6705 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
altın kaplama, Apple ve iphone 6s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim