Anlık Bildirim

iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdırıldı

iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdırıldı

Bu yılın merakla beklenen diğer bir amiral gemi modeli olan iPhone 6 için sık sık gündeme yeni sızıntılar geliyor. iPhone 6S/6C iddiası, üç yeni iPhone iddiası, iPhone Phablet iddiası bunların arasında sayılabilir. 

Bugün internete sızan yeni bir görsel cihazın ön panelinin neye benzediği konusunda bir fikir vermeyi amaçlıyor. Apple'ın sızıntılara karşı eskisi kadar önlem alamadığını düşündüğümüzde görselin gerçeğe yakın olduğu düşünülebilir. Ancak yine de herhangi bir teyit imkanı yok. 

Görselde fark edilen ilk ayrıntı iPhone 5S ve iPhone 6 arasındaki büyük boyut farkı. Apple daha önce 3.5 inçten 4 inçe çıkarak 0.5 inçlik bir artış kaydetmişti. Ancak bu kez 0.7 veya 1 inçlik daha büyük bir artışın olabileceği belirtiliyor zira iPhone 6 ekranı neredeyse iPhone 5S modelinin tamamını kaplıyor.

Bunun yanında görseldeki iPhone 6 klasik ön panel tasarımından taviz vermiyor ve Touch ID yuvası da yerini koruyor. Ön kamera, yakınlık sensörü ve ahize kısmı yine önceki tasarımlar ile aynı. 

Pek çok analiz uzmanı ve sektör yayını Apple'ın bu yıl yeni iPhone ekranını büyüteceği konusunda hemfikir. Hem akıllı telefon pazarında giderek artan boyutlar, hem de tüketici anketlerinde büyük ekranlara olan artan ilgi karşısında Apple'ın sessiz kalamayacağı belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1107 kez okundu.
53 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim