Anlık Bildirim

iPhone 7 kulaklığının sızdırıldığı iddia ediliyor

Bu yılın asıl büyük etkinliği sonbahar döneminde iPhone için yapılacak ve iPhone 7 serisinin lanse edilmesi bekleniyor. Seri ile ilgili sızıntılara şimdi de kulaklık eklendi.

Teknoloji dünyası, bu akşam yapılacak olan Apple etkinliğine kilitlenmişken, iPhone 7 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Cihazın bazı önemli parçalarından sonra şimdi de, değişmesi beklenen EarPods kulaklık aksesuarı sızdırıldı.

iPhone 7 hakkındaki iddialardan en önemlisi, 3.5mm kulaklık girişinin yerine Lightning üzerinden ses aktarımının sağlanacak olması. Bu nedenle iPhone 7 sahipleri, ellerinde mevcut hiç bir 3.5mm kulaklığı kullanamayacak. Sadece kutudan çıkan Lightning girişli EarPods ve piyasada yer alacak uyumlu kulaklık aksesuarları kullanılabilecek. Diğer taraftan, dönüştürücü adaptör iddiaları da gündemde.


Çin'den gelen yeni bir görsel, işte bu Lightning girişli EarPods kulaklık aksesuarını gösteriyor. Geçen yıl ki tasarımı aynen devam ettiren kulaklıkta değişen, sadece giriş kısmı olmuş gibi duruyor. Bunun dışında herhangi bir değişiklik görünmüyor.

Fotoğraf ne kadar gerçeği yansıtıyor, bilebilmek mümkün değil ancak Apple, 3.5mm kulaklık girişinden vazgeçerse, kutu içerisinden çıkan kulaklık muhtemelen buna benzer bir tasarımda olacak. Diğer taraftan Lightning kulaklığı zarar gören kullanıcılar, yeni bir tane satın almak zorunda kalacak gibi görünüyor. Bu değişimin, epey tartışma yaratacağını söyleyebiliriz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6419 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 ve iphone 7 earpods
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim