Anlık Bildirim

iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen bir kılıf internete sızdırıldı

Her yıl Mart ayında olduğu gibi, bu yıl da yeni iPhone serisi ile ilgili görseller geleneksel olarak internete düşmeye başladı. İlk sızıntı rüzgarında, iPhone 7 kılıf görselleri ile karşı karşıyayız.

iPhone 7 serisinin lansman tarihine henüz uzun bir zaman dilimi var ancak sızıntı kaynakları vites artırmış durumda. Artık seriye ilişkin aksesuar görselleri ortaya çıkmaya başladı. Bu da, yeni seri ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Ayrıntılar

Fransız kaynaklar tarafından sızdırılan görsel, iPhone 7 serisi için geliştirilmiş bir kılıf aksesuarını karşımıza getiriyor. Daha önce de gündeme geldiği gibi, görseller iki önemli ayrıntı dikkat çekiyor. Bunlardan birisi alt kısımda çift hoparlör ızgarası. Apple'ın 3.5mm kulaklık girişinden vazgeçerek çift hoparlör ızgarasına yer vereceği iddia ediliyordu. Görsellerde, bir kulaklık girişinin yer almaması bu iddiaları güçlendiriyor.

Apple'ın geleneksel 3.5mm kulaklık girişini terk etmesi, akıllı telefon pazarında da önemli bir değişim olarak görülüyor. Firmanın, Lightning üzerinden çok daha kaliteli ses çıkışı vermek istediği konuşulurken, arka planda ise Lightning üzerinden bağlanan kulaklık ve ses sistemi aksesuarlarının geniş bir pazar imkanı bulacağı tahmin ediliyor. Ayrıca çift hoparlör çıkışı, Cirrus Logic yongası tarafından desteklenecek ve kullanıcılara daha zengin bir ses deneyimi sunacak.

İkinci ayrıntı ise arka kısımdaki geniş kamera yuvası. iPhone 7 serisindeki en önemli yeniliğin çift arka sensör olacağı sık sık gündeme geliyor. Daha geniş açılar, daha kaliteli çekimler ve daha iyi odaklanma imkanı sunacak çift sensör, kamera konusunda iPhone modellerini bir adım daha ileriye taşıyacak. Hali hazırda Huawei, LG gibi firmalar da bu teknolojiyi kullanmaya başlamıştı.

iPhone 7 serisinin genel çizgiler anlamında mevcut tasarımı devam ettireceği belirtiliyor. Kulaklık girişinin kaldırılması, arka kısımda çift kamera, alt kısımda çift hoparlör; asıl değişiklikler olarak öne çıkıyor. Ayrıca kamera çıkıntısının da yine korunduğu ifade ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6512 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 ve iphone 7 pro
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim