Anlık Bildirim

iPhone 8 Plus bataryaları sorunlu mu?

Yeni iPhone'ların rüzgarı henüz dinmemişken iPhone 8 Plus'ın bataryasının şiştiği iddia edildi. Bunun üzerine Apple, konuyu araştırmaya başladı. Ayrıntılar haberimizde.
Raflardaki yerini henüz yeni alan iPhone 8 Plus'ın şarj esnasında bataryalarının şiştiği iddia ediliyor. Tayvan’da bir iPhone 8 Plus, şarj esnasında patladı. Bunun üzerine tüm gözler Apple’ın pil üreticisi ATL’ye çevrilirken, akıllara Note 7'de yaşanan batarya faciası sorunları gelmeye başladı.
Magokoro0511 adlı Twitter kullanıcısı yapmış olduğu paylaşımda, iPhone 8 Plus'ın bataryasının şiştiğini ardından da bataryanın, telefon ekranını dışarıya doğru ittiğini iddia etti. Yine bir başka kullanıcı da iPhone 8 Plus'ın şarj esnasında bataryasının şiştiğini söylüyor. Tüm bu olanlar orijinal şarj aletinin kullanılmasına rağmen meydana geldi. 
iPhone 8 ve 8 Plus’ın satışları beklenenin altında seyrederken bir de böyle bir durumun yaşanması, teknoloji devi Apple için pek de iyi olmadı. Üstelik yaşanan patlama sonrası telefonlar incelendiğinde, pilin ekranı dışarı doğru ittiğini görüyoruz. Bu da akıllara “Ya elimde patlarsa” sorusunu getiriyor. Günümüzde telefonları yanımızdan hiç ayırmadığımızı varsayarsak bu durumun oldukça riskli olduğunu söyleyebiliriz.
Apple, yaşanan bu can sıkıcı olaylar üzerine araştırmalara başladı. İlerleyen süreçlerde benzer olayların yaşanması; şirketin başını oldukça ağrıtacaktır. Dileriz ikinci bir Note 7 faciası ile karşı karşıya kalmayız. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7887 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8 plus, iphone 8 plus batarya sorunu ve
2 etiket daha batarya şişmesi Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim