Anlık Bildirim

iPhone 8'de Samsung'un ürettiği OLED ekranlar kullanılabilir

iPhone 8 için çalışmalarını sürdüren Apple’ın radikal bir kararla yeni akıllı telefonda Samsung’daki gibi kavisli OLED ekran kullanacağı ve siparişleri şimdiden verdiği ifade ediliyor.
Şu sıralar bazı iPhone 6s'lerin bataryalarında meydana gelen problemle ilgili başlatılan pil değişim programı üzerinde yoğunlaşan Apple, diğer taraftan kapalı kapılar ardında yeni nesil akıllı cihazına dair çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.
Korea Herald web sitesinde yayınlanan son rapora göre merakla beklenen iPhone 8 hakkındaki ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Buna göre Cupertinolu şirketin önümüzdeki sene cihazlarda plastik tabanlı OLED ekran kullanacağı, telefonun ana tasarım hatlarıyla Samsung’un amiral gemisi modellerine benzeyeceği ifade ediliyor.

Apple, iPhone'un 10. yılında sürprizlerle karşımıza çıkabilir 

Yine aynı raporda yer alan bilgilere göre Apple’ın ekran üretimi için Samsung Display’e yüklü bir sipariş verdiği, Güney Koreli şirketin ise yaklaşık 70 milyon ile 100 milyon aralığında kavisli OLED panel üretme kapasitesine sahip olduğu belirtiliyor. Daha önceki iddialarda ise iPhone’un 2017 yılında piyasaya sürülecek "premium" modellerinde 5.5 inç OLED ekran yer alacağı ancak üretim konusunda LG ile anlaşıldığı söyleniyordu.
Diğer taraftan Korea Herald’ın raporunda iPhone 8'de cihazın dokunulan yerine göre farklı tepkiler verebilen yeni algılama teknolojileri kullanılacağı da iddialar arasında yer alıyor. 2017 yılında iPhone’un 10. yılını kutlayacak olan Apple’ın bu yüzden iPhone 7 sonrası akıllı telefonlarda gerek tasarım gerek donanım özellikleriyle büyük değişiklikler yapmak istediği ve kullanıcıların beklentilerinin de bu yönde şekillendiği her geçen gün daha yüksek bir sesle dile getiriliyor.
* Haberde kullanılan görsel temsilidir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2941 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
OLED, iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim