Anlık Bildirim

iPhone Lite ile ilgili görseller gelmeye devam ediyor



iPhone Lite ile ilgili görseller gelmeye devam ediyor

 Son dönemlerde yoğun olarak görselleri internete sızan modellerden birisi uygun fiyatlı iPhone veya yeni adıyla iPhone Lite. Apple tarafından varlığı kabul edilemeyen iPhone Lite bununla birlikte yoğun bir dedikodu bombardımanına konu oluyor.

Model ile ilgili son internete düşen görseller ise 5 farklı renk seçeneği ile sunulacağı söylenen kasalara ait. Yeşil, mavi, pembe, sarı ve beyaz renklere sahip olan arka kasa, iOS 7 işletim sisteminin renk gamına da son derece uyumlu. Orijinal iPhone modellerinin aksine uygun fiyatlı iPhone modeli cam veya alüminyum alaşım kullanmıyor ve kasa tamamen plastikten imal ediliyor. Bu da maliyeti azaltıyor. 

Daha önce de iPhone Lite modeline ait beyaz arka kasa ve ön panel internete sızdırılmış ve bununla ilgili bir video da çekilmişti. Tim Cook'un sonbaharda bir ürün yağmuru olacağını açıklaması iPhone Lite iddialarını destekler nitelikte. 

Apple'ın iPhone Lite modelinde ne tür bir donanım kullanacağı bilinmiyor. Aşağıda şimdiye kadar ortaya çıkan görsellerden hazırlanmış bir hayran sayfası yer alıyor.
iPhone Lite ile ilgili görseller gelmeye devam ediyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2853 kez okundu.
50 kişi, toplam 51 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim