Anlık Bildirim

iPhone Xs ve Xs Max modellerinde şarj problemi ortaya çıktı

Apple'ın yeni iPhone'larında şarj problemleri yaşanmaya başladı. Birçok kullanıcı, iPhone Xs ve Xs Max'in ekranının uyandırılmadan şarj olmamasından şikayetçi durumda. Gelişmenin detayları haberimizde
Teknoloji devi Apple'ın 12 Eylül'de tanıttığı ve ardından piyasaya sürdüğü iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde şarj problemleri baş göstermeye başladı. Bu cihazlara sahip olan birçok kullanıcı, yeni iPhone'ların ekranı açık durumda olmadan şarj olmamasından şikayetçi.

iPhone Xs'lerde yaşanan şarj problemi can sıkıyor

Bu problemden etkilenen kullanıcılar cihazlarını şarja taktıklarında, şarj işleminin başlayıp başlamadığını kontrol etmek zorunda olduklarını belirtiyorlar. Zira söz konusu cihazlar ekran kapalıyken şarj olmuyor ve işlemin başlaması için ekranın uyandırılması gerektiği belirtiliyor. Normalde ekran kapalı olsa bile şarja takınca ekranın uyanıp, şarj ediliyor ibaresinin çıkması gerektiğini belirten kullanıcılar bu durumdan oldukça şikayetçi.
Unbox Therapy adındaki Youtube kanalı, bu problemi 8 farklı iPhone Xs cihazda deneyerek adeta gözler önüne sermiş durumda. Yapılan testlerde cihazların büyük çoğunluğunun şarj problemi yaşadığı açıkça görülüyor. Zira akıllı telefonlar şarja takılınca, ekran uyandırılana kadar herhangi bir tepki vermiyorlar. Konuyla ilgili henüz Apple cephesinden bir açıklama gelmezken, problemin yazılımsal olabileceği de konuşuluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11536 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone xs, iphone xs max ve
2 etiket daha şarj problemi Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim