Anlık Bildirim

İddia : Tim Cook Şubat ayında FATİH Projesi için Türkiye'ye geliyor

İddia : Tim Cook Şubat ayında FATİH Projesi için Türkiye'ye geliyor

Apple'ın çevrimiçi mağazasından sonra ikinci resmi varlığı olacak Zorlu Center'daki Apple Store açılışına dair henüz kesin bir tarih verilmezken, Tim Cook'un ülkemize bir ziyarette bulunacağı iddia edildi. 

Yerli ve yabancı kaynaklarda yer alan iddiaya göre Tim Cook, 4 milyar dolarlık FATİH projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Şubat ayında Türkiye'ye bir ziyarette bulunacak. Bu ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de bir görüşme gerçekleştirilecek. Bilindiği üzere bir süre önce Cumhurbaşkanı Gül Apple merkez binasında Tim Cook'u ziyaret etmişti. 

FATİH projesi kapsamında ilk etapta 2-2.5 milyon adet tabletin dağıtılması öngörülürken, toplam dağıtım miktarı 10.6 milyonu bulacak. Apple'ın pastadan pay alabilmeyi umut ettiği projenin toplam maliyeti ise 3-4 milyar dolar arasında olacak.

Tim Cook'un ziyaret sonrasında Zorlu Center'daki Apple mağazasını da ziyaret edeceği belirtiliyor. Ancak bu açılış esnasında mı yoksa sonraki bir günde mi olacak bilinmiyor. Zira Apple Store açılış tarihi de bilinmediği için bir tahminde bulunmak oldukça zor. 

Apple ise sorularımıza karşı dedikodulara dayanarak yorum yapmayacakları cevabını vermekle yetiniyor. İlerleyen haftalarda ziyaret ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmayı ümit ediyoruz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2055 kez okundu.
52 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple store
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim