Anlık Bildirim

“Yeni Apple TV hazır, sadece tanıtılmayı bekliyor”

“Yeni Apple TV hazır, sadece tanıtılmayı bekliyor” Tam Boyutta Gör

Apple’ın bugüne kadar sadece hobi olarak ilgilendiği, ancak yakın zamanda Tim Cook’un “Apple TV’yi sadece hobimiz olarak nitelendirmek artık zor” cümlesiyle şirketin ürün gamının önemli cihazlarından biri haline geldiği ortaya çıkan Apple TV’nin merakla beklenen yeni nesili için geri sayım başladı.

Financial Times’ın konuyla ilgili kaynaklarından edindiği bilgilere göre Apple, yeni nesil Apple TV’yi haziran ayında yapılacak olan WWDC 2014’den önce lanse edecek. Kaynaklar, lansman tarihiyle ilgili mart-nisan aylarında herhangi bir hafta yapılabileceğini söylemekle yetindi.

Financial Times’ın kaynaklarının ifadelerine göre yeni nesil Apple TV, hem fiziksel olarak hem de işletim sisteminin arayüzü yeniden tasarlanmış olarak karşımıza çıkacak. Selefine göre daha hızlı işlemci ve belleğe sahip olacağı belirtilen yeni Apple TV, güçlü donanımı ile daha akıllı bir set üstü kutusu olarak görev yapacak ve App Store’daki oyunları, herhangi bir iPhone ya da iPad üzerinden yansıtılmasına gerek kalmadan TV’de oynatabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10557 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPad, Apple ve
2 etiket daha iPhone Apple TV
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim