Anlık Bildirim

AMD'den sanal gerçeklik için işlemci önerisi

Sanal gerçeklik gözüklerinin piyasaya çıkmasına kısa bir süre kala AMD bu deneyimi yaşayabilmemiz için ne tür bir işlemciye sahip olmamız gerektiğini bir listeyle açıkladı.
AMD'den sanal gerçeklik için işlemci önerisi Tam Boyutta Gör

Sanal gerçeklik cihazları birkaç ay içinde satışa çıkacak. Donanım üreticisi firmalar da sanal gerçeklik için gereken donanımlar konusunda önerilerde bulunmaya başladılar. AMD tarafından yayınlanan listede ne tür bir işlemciye sahip olmamız gerektiği gösterilmiş.
AMD'den sanal gerçeklik için işlemci önerisi
 
Listede yer alan işlemciler sanal gerçeklik gözlükleri kullanırken belli bir performansa göre değerlendirmiş. Maalesef bu performansın ne olduğu net olarak açıklanmadı. AMD'ye göre yüksek saat hızlarına sahip 8 ve 6 çekirdekli Vishera ailesine ait işlemciler VR deneyiminde karmaşık işlemleri başarıyla yapabiliyorlar.
İşin ilginç yanı Oculus Rift'in sitesinde AMD 8 çekirdekli 9590 işlemcinin Oculus Rift için uygun olup olmadığı denendiğinde "Sisteminiz Oculus Rift'in önerilen sistem gereksinimlerine ulaşamıyor" uyarısının verilmesi. Burada hatalı olan tarafın AMD mi yoksa Oculus mu olduğunu zaman gösterecek.
  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim