Anlık Bildirim

Ubuntu 13.04, Aralık'ta ilk deneme sürecini başlatıyor



En popüler Linux dağıtımı olan Ubuntu, geçen Nisan ayında yayınladığı Precise Pangolin 12.04 sürümü sonrası yeni sürüm olacak Quantal Quetzal 12.10'u da beta sürecine almıştı.

Şu anda 2. betasını deneme imkanına sahip olduğumuz Quantal Quetzal 12.10 sürümü Ekim ayının 18'inde resmi olarak yayınlanacak. Final sürümüne sayılı günler kala Ubuntu, sonraki 13.04 için de deneme sürecini başlatmaya hazırlanıyor.

Tarihler 6 Aralık'ı gösterdiğinde Ubuntu 13.04 için ilk alfa sürümü yayınlanacak. İkinci beta aşamasına geçiş ise 7 Şubat'ta gerçekleşecek. Son beta sürümü 7 Mart'ta kullanıcıya dağıtılacakken, 25 Nisan'da da final sürümü görme şansını yaklayacağız.

Sürümleri için isim bulmakta bir hayli çaba sarfeden Ubuntu ekibi, yeni sürüm için henüz bir isimlendirme yapmamış ve çalışmalar devam ediyor.

13.04 sürümü ile ilgili detaylı bilgi bulunmazken, 1 Kasım tarihinde bir geliştirici toplantısı yapılacak ve detaylar resmiyet kazanacak. Akıllı TV ve mobil cihaz segmentine de giriş yapmaya hazırlanan Canonical ekibinin, yeni sürümle çalışmalarını hızlandırması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3085 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, ubuntu ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim