Anlık Bildirim

macOS Mojave duyuruldu! Yeni macOS güncelleme tarihi ve özellikleri

Apple tarafından bugün düzenlenen etkinlikte macOS'un yeni sürümü macOS Mojave duyuruldu. macOS Mojave gelişmiş yeni özellikleri ile dikkat çekiyor. İşte macOS Mojave özellikleri ve yayınlanma tarihi.
Apple bugün düzenlenen etkinlikle birlikte cihazlarının ne zaman güncelleme alacağını açıkladı. Tim Cook yaptığı açıklamada mac kullanıcıları macOS Mojave sürümünü duyurdu. Yeni macOS geliştirilmiş güvenlik özellikleri, tamamen yeniden geliştirilmiş mac uygulama mağazası ve koyu modu ile dikkat çekiyor. 

macOS Mojave özellikleri 

 Apple yeni macOS Mojave ile kullanıcılarına birçok yeni özellik sunuyor. Kullanıcılar koyu mod ile birlikte aydınlık görünüm ile koyu görünüm arasında kendilerine uygun olanı seçebilecekler. Yeni macOS ile birlikte günün saatine göre masaüstü resimleri değişecek. 
Kullanıcılar artık dağınık masaüstü görüntüsünden de kurtuluyor. macOS Mojave dosyalarınızı otomatik olarak ilgili oldukları gruplar altında toplayarak masaüstünüzü dağınıklıktan kurtarıyor. Böylelikle masaüstünde dağınık bir şekilde olan resimleriniz, belgeleriniz, pdfleriniz ve diğer şeyler türlerine göre sistem tarafından sıralanıyor. macOS Mojave 24 Eylül tarihinden itibaren mac kullanıcıları tarafından indirilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8997 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
MacOS, macos mojave ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim