Anlık Bildirim

Joker’ın devam filminden ilk görsel yayınlandı

2019’un en sevilen filmlerinden olan ve iki farklı Oscar kazanan Joker, yakında yeni filmine kavuşacak. Müzikal olması beklenen filmden sosyal medya üzerinden ilk görsel yayınlandı.
Joker: Folie A Deux filminden ilk görsel yayınlandı Tam Boyutta Gör
DC’nin en sevilen karakterlerinden olan Batman’in baş düşmanı Joker, geçtiğimiz yıllarda ilk kez kendi filmine kavuşmuştu. Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Arthur Fleck karakterinin Joker’a dönüşünü anlatan 2019 çıkışlı film, oldukça beğenildi ve iki farklı Oscar ödülü kazanmayı başardı. Filmin başarısının ardından yönetmen Todd Phillips, ikinci filmin mümkün olduğunu söylemişti ve Joker’ın ikinci filmi geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Joker: Folie A Deux isimli filmden ilk görsel, Todd Phillips'in Instagram hesabı üzerinden yayınlandı.

Joker Arkham Asylum’da

İlk filmin sonunda Arkham Akıl Hastanesi’ne yatırılan Arthur, muhtemelen ikinci filmin büyük çoğunluğunu burada geçirecek. Görselde de Joker’ın Arkham Asylum’da bakım aldığı görülüyor. Lady Gaga tarafından canlandırılacak Harley Quinn karakterini içerecek film, muhtemelen ikilinin aşk ve delilik hikayesine odaklanacak. Müzikal elementler de barındırması beklenen film, 4 Ekim 2024’te vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim