Anlık Bildirim

Horizon serisi büyüyor: LEGO Horizon Adventures ortaya çıktı

Playstation Studios’un başarılı serilerinden olan Horizon, yakında yeni bir yapıma kavuşabilir. İddialara göre LEGO ve Playstation, LEGO Horizon Adventures için ortaklığa girmiş.
Horizon: Zero Dawn Tam Boyutta Gör
2017 yılında Playstation 4 için yayınlanan Horizon: Zero Dawn, kısa sürede Playstation Studios’un en sevilen yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Daha sonra Horizon: Forbidden West için de yeşil ışık yakan Sony, iddialara göre seriye ilginç bir yapım eklemeye hazırlanıyor.

LEGO Horizon Forbidden West yolda

Oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından olan Insider Gaming, Sony’nin LEGO Horizon Adventures adlı bir yapım üzerinde çalıştığını belirtti. Kaynağa göre bahsi geçen yapım, Horizon: Forbidden West’in LEGO tarzında yeniden tasarlanmış versiyonu olacak. Ayrıca iddialara göre yapım, diğer LEGO oyunlarının aksine oldukça iddialı grafiklere sahip olacak. Yapımı geliştiren stüdyo ise henüz belli değil.

Lego Aloy Tam Boyutta Gör
Oynanışı ve hikayesi ile Horizon: Forbidden West’i andırması beklenen LEGO Horizon Adventures henüz Lego veya Sony tarafından doğrulanmadı. Tom Henderson’a göre Playstation, yapımın fragmanını hazırlamış durumda ve çok yakında duyurulabilir. LEGO: Horizon Adventures muhtemelen Sony’nin mayıs ayında düzenleyeceği Playstation Showcase’te duyurulacaktır. Lego tarzında bir Horizon oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim