Anlık Bildirim

Leica ile Huawei arasındaki iş birliği sona eriyor: Yeni aday Xiaomi

Huawei ile Leica arasındaki iş birliğinin son ürünü Huawei P50 olacak gibi görünüyor. Leica kendine yeni bir ortak aramaya başladı. Muhtemel adaylar arasında Xiaomi de var.

Leica ile Huawei arasındaki iş birliği sona eriyor: Yeni aday Xiaomi Tam Boyutta Gör

Huawei ile dünyaca ünlü kamera üreticisi Leica arasındaki iş birliği anlaşmasının sona erdiği bildiriliyor. Görünüşe bakılırsa iki firma arasındaki ortaklığın son ürünü yakında piyasaya sürülecek Huawei P50 serisi olacak.

Çinli kaynaklar daha önce bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaşmıştı. Son olarak bu iddialar mobil sektörle ilgili güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız RODENT950 takma adına sahip duyumcu tarafından doğrulandı.

Leica ile Huawei arasındaki iş birliği sona eriyor: Yeni aday Xiaomi Tam Boyutta Gör

RODENT950'ye göre Leica şu anda akıllı telefon üreticileri arasında kendine yeni bir ortak arıyor. Muhtemel adaylar arasında Honor, Xiaomi ve Sharp gibi markalar var. Hatılarsanız kısa süre önce Sharp'ın Leica kameralı bir telefon çıkarmaya hazırlandığını öğrenmiştik.

Sharp AQUOS R6'nın çıkışı ertelendi

Şirket amiral gemisi Sharp AQUOS R6'yı piyasaya sürmeyi planladığını resmen duyurdu. Hatta yayınlanan basın görseli cihazda Leica imzalı kamera kullanılacağını ortaya koymuştu.

Leica ile Huawei arasındaki iş birliği sona eriyor: Yeni aday Xiaomi Tam Boyutta Gör

Ancak Sharp geçtiğimiz günlerde akıllı telefonun çıkışının süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Çinli kaynaklar Leica ile Xiaomi arasındaki iş birliğinin yakın zamanda duyurulacağını tahmin ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim