Anlık Bildirim

Leica'nın ilk akıllı telefonu Leitz Phone 1, Japonya'da satışa çıktı

Geçtiğimiz Haziran ayında tanıtılan ve 1.700 dolarlık fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken ilk Leica marka akıllı telefon Leitz Phone 1 piyasaya sürüldü.

Leica'nın ilk akıllı telefonu Leitz Phone 1, Japonya'da satışa çı Tam Boyutta Gör

Bu yılın Haziran ayında duyurulan ilk Leica akıllı telefon satışa çıktı. Cihaz, Leitz Phone 1 olarak adlandırılıyor. Akıllı telefon yalnızca Japonya'da piyasaya sürüldü ve Softbank'ın çevrimiçi ve perakende mağazalarında yaklaşık 1.700 dolara satılıyor.

Leitz Phone 1'in ana kamerası bir inç büyüklüğünde, 20.2 megapiksel görüntü sensörü, bir F / 1.9 diyafram açıklığı, elektronik görüntü sabitleme ve 6x dijital zoom ile otomatik odaklama özellikleri sunuyor. Ön kamera ise 12.6 megapiksel çözünürlüğe, f / 2.3 diyafram açıklığına sahip bir lense ve 78 derecelik bir görüş açısına sahip.

Leica'nın ilk akıllı telefonu Leitz Phone 1, Japonya'da satışa çı Tam Boyutta Gör

Diğer pazarlara sunulup sunulmayacağı bilinmiyor

Leica CEO'su Matthias Harsch'ın kendi akıllı telefon modeliyle ilgili görüşleri ise şu şekilde: "Fotoğraf, icadından bu yana pek çok değişim geçirmiştir ve bu sürecin sonu hiçbir şekilde görünür değildir. Akıllı telefonla çekilen görüntüler, anlık iletişimin bir yolu, sınırsız bir görsel dil haline geldi. Optik mühendislik, tasarım ve görüntü işleme yazılımındaki lider uzmanlığımız göz önüne alındığında, kendi akıllı telefonumuz Leica'nın yenilikçi potansiyelini daha da vurgulayan mantıklı bir sonuç."

Şirket kurucusu Ernst Leitz'e adanarak geliştirilen ve yalnızca Japonya'da bulunan Leitz Phone 1, Japon Sharp şirketinin ürettiği Aquos R6'nın temel özelliklerinie sahip. Bu da, 5G bağlantılı bir Snapdragon 888 yonga seti, Wi-Fi 6, 12GB RAM, 256GB flash bellek, 1260 x 2730 piksel çözünürlüğe sahip 6,6 inç OLED ekrana sahip olduğu anlamına geliyor. Akıllı telefonun Android 11 işletim sisteminde çalıştığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim