Anlık Bildirim

Lucid Air Sapphire, drag yarışında Tesla Model S Plaid'in rekorunu kırdı

Lucid Air Sapphire, drag yarışında Tesla Model S Plaid'in rekorunu kırarak, en hızlı dört kapılı sedan ünvanını ele geçirdi. Lucid, çeyrek mil yarışında 9 saniyenin altına inmeyi başardı.
Lucid Air Sapphire drag yarışında Tesla Model S'in rekorunu kırdı Tam Boyutta Gör
Lucid Air Sapphire, drag yarışında Tesla Model S Plaid'in rekorunu kırarak, modifiye edilmemiş en hızlı dört kapılı sedan ünvanını ele geçirdi.

Lucid'in üç motorlu elektrikli spor sedanı Lucid Air Sapphire, 1234 beygirlik gücüyle piyasadaki en hızlı otomobillerden biri. 0-97 km/h hızlanması 1.89 saniye olan araç, 330 km/h son hıza ulaşabiliyor. Rakibi Tesla Model S Plaid de Lucid gibi üç motora sahip ve toplamda 1020 beygir güç üretebiliyor.

Çeyrek mili 9 saniyenin altında katetmeyi başardı

Çeyrek millik drag yarışında en hızlı modifiye edilmemiş dört kapılı sedanın rekorunun sahibi, 9.246 saniyelik bir süre ile Tesla Model S Plaid'di. Lucid Air Sapphire ise 9 saniyenin altına inerek 8.930 saniyelik dereceyle rekoru ele geçirmeyi başardı. Dragtimes tarafından kaydedilen sürüş videosunda, Lucid'in 0-97 km/h hıza 1.7 saniyede ulaşabildiği görülüyor. Drag modunda elde edilen bu değer fabrika verisinin bile ötesinde.

Lüks spor aile otomobili Lucid Air Sapphire, tek şarj ile 687 kilometre yol gidebiliyor. Aracın ABD'deki satış fiyatıysa 249 bin dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim