Anlık Bildirim

Action Movie FX ile iOS cihazınıza sinema efektleri geliyor


Mobil cihazlarda film düzenlemeleri yapmak veya özel efekt çalışmaları hazırlamak donanım yetersizliği bakımından mümkün değil. Ancak Bad Robot Interactive yeni uygulamasıyla bunu çok kolay hale getiriyor.

Action Movie FX adı verilen uygulama videolarınıza özel efekt ekleyerek hoşça vakit geçirmenizi sağlıyor. Uygulamayı kullanmak da son derece basit. İlk olarak efektin uygulanmasını istediğiniz alanın kısa bir videosunu çekiyorsunuz. Daha sonra listeden istediğiniz efekti seçerek işlemi başlatıyorsunuz. Kısa bir süre içerisinde efekt videonuza uygulanmış oluyor.

Füze saldırısı, otomatik silahlarla tarama, hortum felaketi, gökten düşen helikopter, hortumun savurduğu araba gibi pek çok farklı efekt kullanılabiliyor. Firma henüz gösterime giren Mission Impossible 4 : Ghost Protocol filmindeki özel efektlerden esinlenmiş.

Uygulama iTunes üzerinde hali hazırda ücretsiz indirilebiliyor. iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 4. nesil, iPad 2 uyumlu olan modeller. Ancak uygulama Freemium. Yani ücretsiz olmasına rağmen özel efekt paketlerini 0.99$'dan satın alabiliyorsunuz. Size sunulan sadece iki adet ücretsiz efekt oluyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7461 kez okundu.
8 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim