Anlık Bildirim

Apple, kendi video düzenleyicisini aldatıyor

Apple, yaklaşık 4 yıl önce Final Cut Pro X adındaki video düzenleme yazılımını piyasaya sürmüştü, ancak şirket yeni iş ilanında Adobe ve Avid Media yazılımlarında deneyimli kişiler arıyor.
Apple, kendi video düzenleyicisini aldatıyor
 
Apple katıldığı bir çok teknolojik alanda üstünlüğünü korumayı başarıyor. Şirket yazılım alanında da iyi işler başarsa da 4 yıl önce piyasaya sürdüğü Final Cut Pro X isteneni veremedi. Pek fazla tercih edilmeyen bu video düzenleme yazılımı Adobe ve Avid'in yazılımları altında ezilmişe benziyor. Apple ise yeni açtığı iş ilanıyla adeta mağlubiyeti kabul etmiş.
Apple, kendi video düzenleyicisini aldatıyor
 
Apple.com üzerinde açılan iş ilanında şirketin 2014 yılında satın aldığı Beats by Dre için açılmış bir "Yardımcı Editör" ilanı dikkat çekiyor. İlanda sıradan isteklerin yanı sıra video düzenleme için "Adobe Premiere ve Avid Media Composer" yazılımların tecrübe aranıyor.
İş ilanında kendi yazılımı için tecrübe istemeyen şirketin video düzenlemelerini bu yazılımlar ile yaptığını söylesek yanlış olmaz. Bu olayın açığa çıkmasının ardında ilanda herhangi bir değişiklik yapılacak mı merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4492 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iş ilanları, adobe premier ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim