Anlık Bildirim

Apple'ın WWDC 2014 organizasyon hazırlıkları son aşamada

Apple'ın WWDC 2014 organizasyon hazırlıkları son aşamada

Güncelleme : Canlı yayın ile alakalı haberimiz burada ;
2 Haziran tarihinde San Fransisco'da Moscone West binasında yapılacak olan WWDC 2014 geliştiriciler konferansı için hazırlıklar son aşamaya gelmiş durumda. Binaya asılan afişler bizi nelerin beklediğine dair ipuçları veriyor.

Geçen yıl iOS 7'nin yeni tasarımı ile ilgili konferans afişlerinden önbilgi sahibi olmuştuk. Bu kez yeni OS X sürümü ile ilgili bazı ipuçları göze çarpıyor.

Apple'ın iOS 8 ile birlikte ses getiren değişikliklerden ziyade tasarımda bazı yeniliklere imza atması bekleniyor. Asıl dikkat çeken nokta iOS 8 ile gelen yazılımlar olacak. Bunlar arasında sensörlerden toplanan yaşam takip bilgilerini analiz edebilen Healthbook ve iWatch yardımcı uygulaması Watch Utility bulunuyor. Ayrıca Smart Home akıllı ev otomasyon teknolojisinin de iOS 8'e entegre edilmesi bekleniyor. 

İddialar bu konferansın yeni OS X sürümüne odaklanacağını ifade ediyor. Geçen yıl ki iOS 7 gibi bu yıl OS X önemli değişikliklere uğrayacak. iOS tasarımına çok benzemese de sade ve çok renkli tema çizgilerinin OS X işletim sisteminde de kullanılacağı belirtiliyor. Görselde Yosemite milli parkı resmedildiği için yeni sürümün OS X Yosemite şeklinde adlandırılacağı tahmin ediliyor. 

Donanım olarak ise Apple'ın daha ucuz iMac ve Mac mini modelleri ile sahneye çıkabileceği konuşuluyor. Bunun haricinde herhangi bir iOS cihazı, MacBook veya iWatch modelinin tanıtılması beklenmiyor. Konferans 2 Haziran günü saat 19.00 itibariyle sitemizden de canlı olarak yayınlanacak.    

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
744 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber ve ios 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim