Anlık Bildirim

Bazı iOS 6.1 kullanıcıları batarya ve aşırı ısınma sorunları ile karşılaşmaya başladı

Bazı iOS 6.1 kullanıcıları batarya ve aşırı ısınma sorunları ile karşılaşmaya başladı

Apple'ın kısa süre önce indirmeye sunduğu ve en hızlı yüklenen iOS güncellemesi olarak kayda geçen 6.1 bununla birlikte bazı sorunlara yol açmaya başladı.

Küçük bir kullanıcı grubunda ortaya çıktığı düşünülen sorun, bir süredir Apple destek forumlarına gönderiliyor. Sorun bataryanın daha çabuk tükenmesi ve cihazın aşırı ısınması şeklinde ortaya çıkıyor. Daha önce de ortaya çıkan bu sorunlar iOS 6 sürümünde bazı güncellemelerle giderilmeye çalışılmıştı. Ancak tam olarak sorunun giderilmediği görülüyor.

Bilgiler çift bant WiFi teknolojisinin arka planda devamlı ağ taraması yapması sonucunda bu sorunların ortaya çıktığını belirtiyor. Apple'dan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Ayrıca iPhone 4S modellerinde de iOS 6.1 güncellemesi 3G bağlantı problemlerine yol açıyor. Vodafone, iPhone 4S müşterilerine yeni yama gelene kadar iOS 6.1 güncellemesini kurmamaları konusunda mesajlar gönderiyor.

Güncellemedeki diğer bir hata ise AOL kurumsal müşterilerinin örneğin takvimlerindeki bir kaydı silmelerinde bile cihazın sunucular ile iletişime geçmesi ve bu nedenle kurum sunucularında yoğun bir trafik ve kilitlenme yaşanması ile ortaya çıktı. Sunucu yetkilileri iOS 6.1 cihazları sunucu erişiminden çıkarırken, Apple'a da konu ile ilgili bilgi gönderildi. 

Apple'ın iOS 6.1.1 güncellemesinin betasına başladığı biliniyor. Hali hazırdaki sorunların bu güncelleme ile giderilmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim