Anlık Bildirim

WinZip dosya sıkıştırma uygulaması iOS'a geldi

Masaüstü bilgisayarınızda dosyaları zip uzantısı ile sıkıştırma ve zip uzantılı dosyaları açmak için kullanılan WinZip yazılımı artık iOS kullanıcılarına da sunuldu. iOS platformunda yerleşik olarak sıkıştırılmış dosyaları açan bir uygulama yok. Mail üzerinden gelen bir zip eklentisi bu nedenle açılamıyor ve App Store üzerinden pek çoğu ücretli uygulamalar kullanılmak zorunda.
WinZip uygulaması iPad ve iPhone kullanıcıları için bu ihtiyacı gidermek üzere geliyor. Uygulama ücretsiz ve zipli dosyalar üzerinde gelen .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rtf, .pdf, .key, .numbers, .pages, .htm, .htm, .jsp, .bmp, .jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .png, .gif formatlarını okuyabiliyor.
Mail yoluyla gelen bir zip dosyasına tıkladığınızda karşınıza açma seçeneği geliyor. Bu seçeneğe tıklayarak zip dosyasının içeriğine erişebiliyorsunuz. Zip içerisindeki dosyalar da yine uzantısı ile ilişkili diğer uygulamaları kullanarak görüntülenebiliyor. Metin dosyaları içerisinde bulunan yazıları da kopyalayıp farklı bir ortama yapıştırabilirsiniz. Aynı şekilde Safari ile gezdiğiniz sitelerdeki zip dosyalarını uygulama ile açabiliyorsunuz.
WinZip uygulaması ZIP dosyalarını açma, sıkıştırılmış dosyaların içeriğini görme ve ayrıca şifrelenmiş arşiv dosyalarını genişletme imkânı sunuyor. Bunun dışında hafızadaki dosyaları sıkıştırma, zip arşivinde bulunan dosyaları başka bir ortama aktarma gibi özellikleri yok. Bir nevi read-only diyebiliriz. Uygulamanın desteği sadece zip uzantılı dosyalar için. Rar dosyalarını açamıyor.
WinZip dosya sıkıştırma uygulaması iOS'a geldi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7362 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim