Anlık Bildirim

iOS 5.1 güncellemesinin beta sürümü, geliştiricilere beklenenden erken dağıtıldı


Apple'ın mobil işletim sisteminin yeni sürümü iOS 5 ve yeni akıllı telefonu iPhone 4S tanıtıldığı günden bu yana batarya ve çekim gücü sorunları destek forumlarını meşgul ediyor. Sorunların fazla olması Apple'ı iki ayda iki güncelleme hazırlama mecburiyetinde bıraktı.

Apple iOS 5.1 güncellemesinin betasını 985117b yapı numarasıyla geliştiricilere gönderdi. Güncelleme iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3GS, iPod touch 3 ve 4 için geçerli olacak. Güncellemenin Aralık ayı ortalarından sonra dağıtılması bekleniyordu.

Güncelleme, 5.0.1 ile giderilemeyen batarya sorununu ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Ancak SIM kart tanımama sorunu ile ilgili henüz bir gelişme yok. 

Yeni beta ile ilgili ortaya atılan iki iddia ise güncellemenin kodlarıyla ilgili. Kodların içerisinde iPad 2.4 şeklinde tanımlanan bir cihaza atıfta bulunuluyor. Cihazın Sprint operatörünün modemi entegre edilmiş bir iPad modeli olabileceği veya tamamen yeni bir model de olabileceği konuşuluyor.

Kodlarda ortaya çıkan diğer bir atıf ise J33 adlı bir cihaza. Bu cihazın da yeni Apple TV kutusu modeli olacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7130 kez okundu.
16 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple ve iphone 4s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim