Anlık Bildirim

iOS 7 ilk gün yüzde 17-36 arasında güncelleme oranı gördü

iOS 7 ilk gün yüzde 17-36 arasında güncelleme oranı gördü

Apple biraz sıkıntılı olsa da iOS 7 işletim sisteminin dağıtımına dün itibariyle başladı. 100'den fazla önemli yenilik getiren iOS 7 sürümü bu sıkıntıdan biraz etkilenmiş görünüyor.

Geçen yıl iOS 6 güncellemesi Apple tarafından en hızlı benimsenen güncelleme olarak ilan edilmişti. Google Maps ve YouTube uygulamalarının yokluğu yine de pek çok kullanıcıyı güncellemeyi bekletmesine neden olmuştu.

Bu yıl güncellemeyi bekleten sebep ise Apple sunucuları oldu. Yoğunluğu kaldıramayan sunucular nedeniyle iOS 7 güncellemesi zaman zaman çok uzun indirme süreleri gördü veya indirmeden hata verdi. Bazı cihazlar ise güncellemeyi hiç göremedi.

Chitika tarafından yapılan ilk 24 saatlik ölçüme göre iOS 7 güncellemesi yüzde 17 benimsenme oranına erişti. MixPanel tarafından yapılan ölçümde ise benimsenme oranı yüzde 36. Her iki analiz arasında büyük farklar olsa da tahminler ikisinin ortasında bir benimsenme oranının olduğu yönünde. Mixpanel halen ölçümlere devam ediyor ve şu anda oran yüzde 38 olmuş durumda. 

Geçen yıl iOS 6 işletim sisteminin ilk gün yüzde 16 benimsenme oranında kaldığı belirtiliyor. Bu bakımdan iOS 7 yeni bir rekor kırmış oluyor. 

Şimdilik Apple tarafından verilmiş resmi veriler yok. Muhtemelen bir basın bülteni ile iOS 7 benimsenme oranı kesin rakamları açıklanacak veya 15 Ekim'deki iPad lansmanında iOS 7 rakamları açıklanacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2040 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim