Anlık Bildirim

iOS 8'de iMessage in the iCloud izleri

Apple'ın Haziran ayındaki WWDC 2014 etkinliğinde lanse edeceği yeni iOS 8 işletim sistemi ile ilgili yavaş yavaş ilk görseller ve bilgiler internete sızmaya başladı. Healthbook, Watch Utility gibi uygulamaların yanında sürümün çok önemli bir yenilik sunacağı iddia edildi. 

Kapalı beta sürecinden sızdırıldığı iddia edilen görseller iCloud platformuna iMessage uygulamasının da dahil edildiğini gösteriyor. Yani bunun anlamı web tarayıcı üzerinden Keynote veya Pages de olduğu gibi iMessage uygulamasına da erişilebilecek.

Web tarayıcıdan erişimin açılması sayesinde sadece Mac ve iOS değil PC kullanıcılarının da iMessage kullanabilmesi mümkün olacak. Ancak bununla ilgili şimdilik ne tür bir strateji izleneceği bilinmiyor. Apple kimliği alan herkesin mi kullanacağı yoksa hesabına bir iOS cihazı tanımlayan kullanıcıların mı bu imkandan faydalanacağı belirsiz. 

iMessage ile ekosistemi içerisinde kullanıcıları birbirine bağlayan Apple, bugüne kadar ekosistem dışındaki hiçkimsenin erişimine izin vermiyordu. Saniyede 28 000 mesaj gönderilen iMessage aslında anlık mesajlaşma trendi yükselmeden önce de Apple kullanıcıları arasında oldukça popülerdi. Ancak WhatsApp gibi türevlerin giderek daha fazla kullanıcı kazanmaya başlaması ve çapraz platform desteği sunması Apple'ı da harekete geçirmiş gibi görünüyor. 
iOS 8'de iMessage in the iCloud izleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim