Anlık Bildirim

iOS için Hipstamatic Camera önemli bir güncelleme aldı

iOS için Hipstamatic Camera önemli bir güncelleme aldı
 
iOS 8 üstü iPhone modelleri için hazırlanan fotoğraf uygulamalarından Hipstamatic Camera, önemli bir güncelleme alarak 301 kodlu yeni sürümüne güncellendi.

Akıllı cihazlar ile çekilen fotoğrafların bünyesinde bulunan film filtreleriyle analog çekim haline getirilmesine imkan tanıyan Hipstamatic Camera, hazırlanan içerikleri Oggl, Facebook, Twitter, Instagram, Flickr ile Tumblr gibi ağlara aktarabiliyor ve ilginç arayüzüyle farklı bir deneyim sunuyor. Kendi içerisinde fotoğraf çekebilen ve oldukça modern bir arayüze sahip olan uygulama, organizasyon sürecinde de etkili bir deneyim sunuyor.
Hipstamatic Camera yayınlanan yeni sürümüyle ise ilk olarak önemli hata çözümleri ve kararlılık iyileştirmeleri getiriyor. Yeni olarak bünyesinde profesyonel seviye fotoğraf düzenleme paketi dahil edilen uygulama, ayrıca yeni ProMode ile manuel kontrol temelli çekim desteği kazanıyor, dahili fotoğraf kütüphanesine erişim sunarak buradan da fotoğraf düzenleme yapabiliyor, iPhone 6S ile iPhone 6S Plus'a özel olarak 3D Touch desteğiyle simgesi üzerinden hızlı işlemler sunuyor ve 12MP çözünürlükte fotoğraf işleme gerçekleştirebiliyor. 
Aynı zamanda yapılan düzenlemelerini bir fotoğraftan alıp diğerine aktarabilen Hipstamatic Camera, 16:9 dahil birçok yeni en-boy oranına da aktif olarak destek veriyor. Favori düzenleme ayarlarını kayıt altına alıp isteğe bağlı olarak paylaşabilen uygulama, son olaraksa artık direkt olarak kendi içerisinde sosyal geri bildirimleri (Beğenme, yorum vb) gözler önüne serebiliyor.

Daha önce 7 TL'ye satılan Hipstamatic Camera, kısa bir süre için ücretsiz elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim