Anlık Bildirim

Yeni Macbook Pro’dan haber var

Apple’ın yakında tanıtması beklenen güncel Macbook Pro modelinin sahip olacak özelliklere ilişkin heyecan verici iddialar ortaya atıldı. İşte yeni Macbook Pro’lar hakkında taze bilgiler:

Yeni Macbook Pro’dan haber var Tam Boyutta Gör

Apple’ın üst seviye Mac modelleri için beklenen güncelleme çok yakında gelebilir. Son yıllarda donanımsal düzenlemelerin ve büyüyen pil kapasitesi dışında çarpıcı bir yenilik sunmayan Macbook Pro’ların bu yıl gelecek modellerde daha ilgi çekici ayrıntılar taşıyacağı konuşuluyor.

İddialar arasındaki en çarpıcı detay ise OLED teknolojisi. İddialara göre Apple, Macbook Pro’larda OLED ekrana yer verecek ancak bu OLED ekran, cihazın ekranında değil klavyenin üst kısmında yer alacak. Bu değişiklik ile mevcuttaki kısayolları daha dar bir alanda kullanma imkanı tanımanın yanı sıra kullanıcının kendi ihtiyaçları ölçeğinde bu alanı konfigüre edebilmesi sağlanacak. Ayrıca klavye için ayrılan alan biraz daha küçülecek.

Güvenlik ve pratiklik sağlaması adıan Apple’ın Touch ID özelliğini yeni Macbook modellerinde görmeye başlayabiliriz. Ek olarak Pro serisine dahil ürünlerin daha hafif ve ince olmasını sağlayacak yeni metal menteşe tasarımı, modellerin sağlamlığını da artıracak.

2016 yılı sonuna doğru resmiyet kazanıp satışa sunulması beklenen Macbook Pro modelleri USB-C, Thunderbolt 3, daha büyük kapasiteli batarya gibi yenilikler ile gelebilir. Ayrıca 12inçlik Macbook modelindeki tasarım anlayışı, bu kez Pro çizgileriyle karşımızda olacaktır diye düşünüyoruz. Yeni Pro ailesi 13inç ve 15inç ekran boyutuna sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5576 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook, macbook pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim