Anlık Bildirim

İşte yeni MacBook Pro: Uçmaya hazırlanın

Yeni MacBook Pro modelleri Apple M1 Pro ve Max işlemcileri sayesinde en hızlı dizüstü ürünleri ünvanını elde ediyor. Ayrıca pek çok yenilik de kullanıcıları bekliyor.

Yeni MacBook Pro neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Apple’ın 5 yıl aradan sonra tasarımını değiştirdiği MacBook Pro pek çok farklı yeniliği bünyesinde barındırıyor. MagSafe geri dönerken iPhone modellerinde gördüğümüz çentikli tasarım da kullanıcılara merhaba diyor. 

Yeni MacBook Pro özellikleri ve fiyatı

Apple’ın yeni MacBook Pro modelleri uzun bir aradan sonra tasarım anlamında yenilendi. iPhone tarafında çok kişinin eleştirisini alan çentikli tasarım MacBook Pro modellerine de geldi. Çentik içerisinde Full HD web kamerası yer alıyor. 

Gövde biraz daha köşegen hatlara sahip olurken TouchBar tarihe karışmış. Magic Keyboard tasarımı klavyede kendisine yer bulurken yeni MagSafe bağlantısı da daha hızlı enerji aktarımına imkan tanıyor. SD kart yuvası ve HDMI bağlantısı da yine kendisine yer buluyor. 

Apple M1 Pro ve Apple M1 Max yongaları farklı grafik yapılandırması ile 14.2 inçlik modelde yer alırken 16.2 inçlik modelde sadece Apple M1 Max yongası yer alıyor. Performans tarafında Intel işlemcili Mac modellerine göre 4 kata kadar daha iyi grafik performansı, 2 kata kadar daha iyi işlemci performansı sunuluyor. 

Yeni MacBook Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

14.2 inçlik MacBook Pro 120Hz seviyesine kadar değişken tazeleme hızı, 1600 nit maksimum parlaklık, 6 hoparlörlü ses sistemi, gürültü engelleyici mikrofonlar gibi detaylara sahip. Bu model 16GB/512GB seçenek ile 23499TL başlangıç fiyatına sahip. 16.2 inçlik MacBook Pro yine aynı özelliklerle 28999TL seviyesinden başlıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11518 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Yeni MacBook Pro, Apple M1 Pro ve
2 etiket daha Apple M1 Max Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim