Anlık Bildirim

Michael Bay ve Jake Gyllenhaal’in bir aksiyon uyarlamasında bir araya gelebileceği söyleniyor

Michael Bay ve Jake Gyllenhaal,90'ların aksiyon filmleri çizgisinde bir yapımla sinemaseverlerin karşısına çıkabilir.Filmin, 2005 yılı Danimarka yapımı Ambulancen'in bir uyarlaması olacağı söyleniyor.

Michael Bay ve Jake Gyllenhaal’in bir aksiyon uyarlamasında bir araya gelebileceği söyleniyor

Bad Boys I-II ve Transformers filmlerlerinden tanıdığımız yönetmen Michael Bay’in, Ambulance adlı bir uyarlama üzerinde çalıştığı belirtildi. 2005 yılı Danimarka yapımı orijinalinden uyarlanacak filmin başrolünde aktör Jake Gyllenhaal’ın oynayabileceği ifade ediliyor.

Henüz resmi oyuncu kadrosu ve gösterim tarihi ile ilgili bir detayın bulunmadığı filmin senaryosunun “Chuck ve The Prodigal Son” dizilerinden tanıdığımız Chris Fedak’e emanet edildiği söyleniyor. Haliyle senaryoyla ilgili de bir bilginin bulunmadığı filmin, 90’ların başarılı aksiyon yapımları Speed ve Bad Boys çizgisinde olacağı belirtilmekte.

Michael Bay ve Jake Gyllenhaal’in bir aksiyon uyarlamasında bir araya gelebileceği söyleniyor Tam Boyutta Gör

Uzunca bir süredir Hollywood versiyonunun yapılacağı konuşulan uyarlama, uygun bir yönetmen bulunamaması nedeniyle hayata geçirilememişti. İşler yolunda giderse Michael Bay ile hayat bulacak filmin Ambulancen adlı 2005 yılı orijinaline ait fragmana aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim