Anlık Bildirim

Huawei Fit ile tanışın

Giyilebilir cihaz pazarına geçmiş yıllarda önemli örnekler sunan Huawei, bu kez daha sade bir ürünle karşımızda. Huawei Fit adındaki ürün spor yapmayı sevenlere odaklanıyor.

Mate 9 amiral gemi modeli ile adeta şov yapan Huawei’nin sporculara yönelik bir ürünü daha vardı. Huawei Fit adındaki fitness saati, her zaman açık nabız ölçer ile pazarda iyi bir alternatif olmayı planlıyor.

Yeni Fitness Takipçiniz

Huawei Fit, 1 inçlik 208x208 piksel çözünürlüğünde monokrom bir ekrana sahip. Ekran dokunmatik olduğu için menülerin kontrolleri de kolaylaşıyor. Yuvarlak olan tasarımıyla klasik kol saatlerinden ayırt etmek oldukça zor. Termoplastik poliüretan kayışlar ise 18mm ve 20mm olarak iki farklı seçenek sunuyor.

Atılan adım, gidilen mesafe, yakılan kalori gibi değerleri takip eden Huawei Fit, ayrıca çalışma esnasında sürekli kullanıcının nabzını kontrol edebiliyor. Sensörler sayesinde kullanıcının yürüdüğünü, koştuğunu veya uyuduğunu otomatik olarak algılayabiliyor.

Su sıçramalarına karşı dayanıklılık sunan Huawei Fit ayrıca bir akıllı saat olarak da görev yapabiliyor. Bu durumda gelen arama ve mesajlar ekran üzerinden takip edilebiliyor. 80mAh kapasiteli batarya 6 güne kadar kullanım süresi sunuyor ve 2 saatte tam olarak doluyor. Saatin fiyatı 130$ olarak belirlenmiş ve pek çok büyük e-ticaret sitesinde satışına başlanmış durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim