Anlık Bildirim

Mario Kart Hot Wheels yarış setleri duyuruldu

Popüler Mario Kart serisini küçük yaşta işlemek isteyen Nintendo, Mattel ile iş birliğine gidiyor. İş birliği kapsamında Mario Kart Hot Wheels yarış setleri piyasaya çıkacak.

Oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden birisi haline gelen Super Mario kendisine ait bir hediyelik eşya ve oyuncak ekosistemine de sahip. Yine de Nintendo farklı kanallar üzerinden tanınırlığı arttırma çalışmalarına devam ediyor.

Mario Kart Hot Wheels özellikleri

Bir süre önce dijital ortama aktarılabilen yarış pistiyle gündeme getirdiğimiz Hot Wheels bu kez Super Mario temasıyla karşımızda. Mario Kart Hot Wheels yarış setleri popüler oyun serisinin karakter araçlarını Hot Wheels dünyasına getiriyor.

Nintendo ve Mattel arasındaki iş birliği kapsamında geliştirilen yeni setler Mario Kart oyunlarından ilham alıyor. Birbirine eklenebilen pek çok set ve onlarca farklı Mario Kart yarış arabaları iş birliği içerisinde yer alıyor.

1:64 boyutlarda geliştirilen metal araçlardan ilk olarak Mario, Yoshi, Luigi ve Bowser piyasaya sürülecek. Sonrasında Princess Peach, Koopa Troopa ve Toad karakterleri piyasada olacak. Zamanla tüm karakterlerin satışa sunulacağı ifade ediliyor.

Yine set olarak Piranha Plant Slide, Thwomp Ruins ve Mario Kart Circuit Track ilk olarak piyasaya çıkacak. Sonrasında ilgiye göre yeni setlerin de piyasaya çıkacağı ifade ediliyor. Ayrıca San Diego Comic-Con fuarına özel olarak bir Metal Mario aracının da satışa sunulacağı belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim