Anlık Bildirim

Samsung'un yeni amiral gemi serisi Galaxy S7 henüz lanse edilmedi ancak şimdiye kadar o kadar çok sızıntı oldu ki, firma da artık ilk görsel paylaşımlarını yapmaya başladı. Hatta, aksesuar üreticilerinin resmi duyuruları yaptığını da görüyoruz. İlk hamle Spigen'den geldi. 

Firma bir duyuru yaparak, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerine hazır olduğunu bildirdi. Ayrıca yeni seri için hazırlanmış farklı tasarımlara ve fonksiyonlara sahip kılıflar da, sitede yer bulmaya başladı. Ön sipariş verilebilen kılıflar, Mart ayının ilk haftası itibariyle sevkiyata başlayacak. 

Ürünler arasında fiyat 15$-40$ arasında değişiyor. Tüketiciler; şeffaf, ultra ince, dayanıklılık odaklı, cüzdan şeklinde veya stand destekli gibi pek çok aksesuar arasından seçim yapabilecek. Ayrıca 10$ değerinde ekran koruyucular bulmak da mümkün. Kılıf görselleri, Galaxy S7 serisinin arka kamerasının artık çıkıntı yapmadığını net bir şekilde ortaya koyuyor. 

Galaxy S7 modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, bölgeye göre 32GB veya 64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim