Anlık Bildirim

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 tanıtıldı

Xiaomi Air 2 ile hemen hemen aynı özellikleri paylaşan Mi AirDots Pro 2 bir nevi global sürüm gibi görünüyor. 56$ fiyat etiketi ile orta seviyede genç kullanıcıları hedefliyor.

Kablosuz kulaklık tarafında sürekli yeni ürünlerle varlığını arttırmaya çalışan Xiaomi, telefonlarını tanıttığı etkinlikte iki tane de kulaklık modeli tanıttı. Air 2 modelinden sonra Mi AirDots Pro 2 modeli de sahneye çıktı.

Mi AirDots Pro 2 özellikleri ve fiyatı

Mi AirDots Pro 2 modeli tasarım ve donanım anlamında Xiaomi Air 2 ile benzer özellikler taşıyor. Bluetooth 5.0 standardını kullanan kulaklık modeli 14.2mm hareketli kompozit diyafram bobin ünitesi ile yüksek kaliteli ses üretebiliyor.

Bluetooth LDHC ile gecikmesiz ses aktarımı yapan kulaklık çift mikrofon ile çevresel gürültü engelleme özelliğine sahip. MIUI ara yüzü kullanan telefonlarda kılıfından çıkardığınız anda otomatik olarak bağlantı sağlıyor. Dış kısımdaki dokunmatik yüzey ile ses kontrolü ve parça değişimi sağlanabiliyor.

Kızıl ötesi sensör ile kulaklık çıkarıldığı anda müziği durdurabiliyor. 4.5Gr ağırlığındaki kulaklık 4 saate kadar kullanılabiliyor. Kılıf ile bu rakam 14 saate çıkıyor. Kılıfı USB Tip-C üzerinden 1 saatte şarj edebiliyorsunuz. Mi AirDots Pro 2 modeli 56$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13844 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi airdots pro 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim