Anlık Bildirim

Yeni nesil Gear VR'ın Türkiye satışı başlıyor

Samsung, Galaxy S7 sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR'ın yeni neslini de kullanıcılara tanıtmıştı. Oculus ile birlikte geliştirilen gözlük artık Türkiye pazarında da satışa sunulacak.
Samsung uzun bir süredir Gear VR ile sanal gerçeklik alanında yer alıyor. Görüntüyü uyumlu akıllı telefonlardan karşılayan bu günden güne gelişerek üçüncü nesline ulaştı. Samsung Türkiye de fazla gecikme yaşatmadan yeni nesil gözlüğü ülkemizde satışa sunulacak.
Gear VR'ın 3. nesli Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge ve Note5 modelleriyle uyumlu olarak çalışabiliyor. Ön kapağı açıp bu modellerden birisini yerleştirdiğinizde mobil cihazınızdan güç alan sanal gerçeklik deneyimini yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Gözlüğün ağırlığı 318 gram (telefon ağırlığı hariç), bu da bir önceki nesle göre %19 daha hafif olduğu anlamına geliyor. Arayüz konusunda da güncellemeler içeren ürünün sağ kısmına touchpad bölümü de eklenmiş. Bu sayede cihazı kontrol etmek ve arayüzde işlemler yapmak daha kolay hale geliyor.
Galaxy S7 ve S7 Edge sahiplerine gözlükle birlikte Oculus Store'da yer alan 6 adet VR oyun da hediye edilecek. Bunun yanı sıra Oculus Cinema ve Netflix gibi çözümler sayesinde sanal gerçeklik gözlüğü ile film ve dizi izlemek de mümkün. Galaxy S7 Edge ön siparişinde hediye olarak verilen gözlüğün ayrı satış fiyatı şu an için net değil. Fiyat bilgisini öğrenir öğrenmez buradan sizlerle paylaşacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5102 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, gear vr ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim