Anlık Bildirim

Asphalt 9: Legends bu yaz Android’e geliyor

Yeni kontrol tekniğiyle ve görselliğiyle dikkat çeken Asphalt 9: Legends oyunu yaz bitmeden Android platformunda olacak. Oyunun pilot denemeleri başlamış durumda.

Mobil dünyanın en sevilen yarış oyunlarından Asphalt serisinin yeni oyunu Android platformuna da geliyor. Asphalt 9: Legends, yarış heyecanını daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.

Asphalt 9: Legends neler sunuyor?

Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi ünlü üreticilerin 50 adet lisanslı yarış otomobilinin yer aldığı oyunda 60 sezon, 70 detaylı pist ve 800 yarışlık bir kariyer modu bulunuyor.

Asphalt 9: Legends etkileyici görsel ve parçacık efektleriyle birlikte HDR görüntü tekniklerine yer veriyor. Oyunun boyutunu ise 1.3 GB civarında. Oyunda 8 kişiye kadar çok oyunculu da oynanabiliyor.

Oyunda yeni olarak Touch Drive adındaki kontrol seçeneği dikkat çekiyor. Hızlanma ve dönüşlerin otomatik olduğu seçenekte oyuncular sağa veya sola sürükleme yaparak güzergahları değiştiriyor. Ekranda bunu belirten güzergâh seçenekleri gösteriliyor. Özellikle çevrim içi yarışlarda bunun nasıl dengeleneceği merak konusu.

Asphalt 9: Legends oyunu iOS tarafında olduğu gibi Android tarafında da pilot olarak denemeye açıldı. Ne var ki sadece Apk dosyasını bulmak yeterli değil. VPN ile Filipinler üzerinden bağlanmak gerekiyor. Yaz bitmeden oyun global olarak erişime açılacak.




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6698 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, asphalt 9: legends ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim