Anlık Bildirim

Google Asistan’a karanlık mod özelliği geliyor

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni tasarımın ardından bu sefer Google Asistan’a karanlık mod özelliği geleceği öğrenildi. Özellik, Google uygulamasının beta versiyonunda ortaya çıktı.
Google Asistan'a karanlık mod özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Android Q sürümünde, Google’un karanlık moda vereceği önemi artıracağı tahmin ediliyordu. Ortaya çıkan çoğu sızıntı da bunu destekliyor. Geçtiğimiz gün tasarım değişikliği ile gündeme gelen Google Asistan için bu sefer karanlık mod özelliği görüldü.

Google uygulamasının beta versiyonunda ortaya çıktı

Google Asistan, Google uygulamasıyla beraber güncellendiği için beta versiyonunda karanlık mod özelliği ortaya çıktı. Uygulamanın 9.5 versiyon koduna sahip sürümünde hava durumu ve uçuş bilgilerine kadar tüm cevaplar siyah arka plan üzerinde beyaz yazıya sahip. Resimlerde de fark edebileceğiniz üzere beta aşamasında olduğu için uygulamanın tamamı karanlık moda uyum sağlayamıyor ama yakın zamanda düzelecektir.

Google Asistan'a karanlık mod özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Google uygulaması içerisinde pil tasarrufu veya karanlık mod seçeneği yardımıyla bu özelliği açabileceksiniz. Uygulamanın Asistan kısmı dışında farklı yerlerinde de siyah arka planlı alanlar bulunuyor. Yani son sürümde tüm Google uygulamasını kapsayan bir karanlık mod özelliği göreceğiz. Daha öncesinde firmanın YouTube, Google Play Oyunlar vb. uygulamalarına bu destek gelmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim